Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

zondag 1 april 2012

De mens gaat opstaan in het Aquariustijdperk (2000 – 4000)

We zagen in 2011 de Occupy Wallstreet-beweging ontstaan, mensen die het niet meer pikken dat er zo’n ongelijkheid is in de wereld. De mensen gaan steeds meer in hun kracht staan. Naast de mannen, nu ook de vrouwen. We zien het rondom ons gebeuren. Het waren de vrouwen die hun mannen in Libië hielpen bij het streven naar (geestelijke) vrijheid.
Nobelprijswinnaar Desmond Tutu riep eind januari de vrouwen op tijdens het World Economic Forum in Davos om de (politieke) krachtsverhoudingen te herstellen.

Ook de homoseksuele mens  vraagt (actueel in de VS onder Obama) om erkenning van gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Met de komst van het aquariustijdperk verandert de wereld en het bewustzijn van de mensheid in een hoog tempo. Met name in deze overgangstijd speelt de homoseksuele mens een belangrijke rol als omvormer. Als je meer wilt lezen over de zo vaak gestelde vraag naar de spirituele oorzaak van homoseksualiteit, lees dan Sonia’s boek Het kosmisch perspectief van de mens; Man, vrouw, homoseksualiteit en maatschappij 

Begin februari werd een machtige Amerikaanse belangenclub (Susan G. Komen for the Cure foundation), die 2 miljoen dollar heeft te vergeven in de strijd tegen borstkanker, gedwongen een omstreden besluit terug te draaien na een opstand op Twitter. Het stichtingsbestuur had besloten geen donaties meer te doen aan Planned Parenthood, omdat deze naast het testen van vrouwen op borstkanker, ook helpt bij geboorteplanning en abortussen. Drie dagen na de lancering van de tegencampagne op Twitter, capituleerde de stichting; de gelddonaties worden hervat.

Sonia: “We staan op een werkelijk historisch moment in de geschiedenis van de evolutie van het leven. We brengen een gigantische evolutie, nee, een spirituele révolutie op gang. Alle waarden in de maatschappij gaan veranderen. Er zal een totaal nieuw leven opgebouwd worden. Maar laat het u niet beangstigen, want wij zetten daarin zelf de liefde voorop. Wij hebben namelijk dat immense reservoir van liefde en eenheid in onze ziel dat we via ons dagelijks bewustzijn naar buiten kunnen brengen.” Meer hierover lees het boek: Op weg naar verlichting; Het pad van verlichting van de mens ineen nieuwe tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten