Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

zaterdag 17 maart 2012

Aquariuszuivering


"Met het inzetten van het aquariustijdperk zet ook de aquariuszuivering in. De komst van een ruimer bewustzijn vraagt een zuivering in de stof. Met de wetten van de opbouw, de wetten van Liefde en Eenheid, worden ook de wetten van de afbraak van het oude geactiveerd." Alles wat niet hiermee strookt komt boven tafel.

En dat er op grote schaal wordt opgeschoond, blijkt wel uit de krantenberichtgeving van één dag, 13 maart: Positie Bouterse ‘onhoudbaar’: er komt meer duidelijkheid over de Decembermoorden; Belastingontduiking in Europa: Zwart geld scheelt EU-landen biljoen aan belastingrevenuen. Het is een probleem dat dringend moet worden aangepakt, maar dat vergt een grote cultuuromslag; België vraagt om uitlevering van ‘Pinochet van Afrika’, een ex-dictator uit Tjaad; Mensensmokkel: Ronselaars Nigeriaanse meisjes bestraft; Bijstandsfraude digitaal opsporen: bestanden worden gekoppeld om pakkans te vergroten. En op 15 maart volgt een melding dat Goldman Sachs giftig en destructief is: een medewerker doet een boekje open.


23 maart: Miljoenen bouwfraude van vrijwel alle openbare scholen in Rotterdam komt aan het licht. En op dezelfde dag het trieste verhaal van een miljardenhandel door illegale bijmenging van chemisch afval in stookolie voor zeeschepen, dat na verbranding in de lucht terecht komt en schadelijk is voor de mens.

11 april: De inspectie was op de hoogte van lekkende borstimplantaten. Toch gingen de operaties door.
12 april: Het kabinet laat miljarden liggen: de belastingdienst voert te weinig controles uit.
12 april: Volgens slachtofferverenigingen zijn in Spanje sinds de jaren '50 duizenden baby's uit ziekenhuizen gestolen. Veelal ging het om baby's van ouders die zich tegen het Franco-regime hadden gekeerd. Maar later in de jaren '50 veranderde het motief naar puur economisch gewin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten