Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

zaterdag 17 maart 2012

De mensheid ontwaakt: Van 7 naar 13 bewustzijnsvelden (chakra’s)

Het gereedschap dat wij daartoe vanuit de evolutie hebben aangereikt gekregen, is een verhoogd bewustzijn. Kijk maar in de boekwinkels: Boeken van cardioloog Pim van Lommel / Eindeloos bewustzijn en prof. Dick Swaab / Wij zijn ons brein, Lynn Taggart / Het veld. Arts Roy Martina schrijft over het collectieve bewustzijnsveld, Neuro Emotionele Integratie. Pastor Hans Stolp schrijft over het esoterisch christendom: De geboorte van de Christus in ons en vele andere boeken. Deze boeken gaan grif over de toonbank. En typ het woord lichtwerker maar eens in op Google: 322.000 resultaten. Of kijk eens bij Ankh Hermes, een uitgeverij op het gebied van bewustwording en levensverdieping.
Wat zegt de aquariusmystiek hierover: “Met het inzetten van het aquariustijdperk heeft zich een grote bewustzijnsmutatie voltrokken: in het menselijk bewustzijn is het goddelijk bewustzijn ontsloten! De aquariusmens, de kosmische mens, die daardoor ontstond, heeft een dertienvoudig goddelijk bewustzijn en kent dertien chakra’s. De dertien scheppende krachten die door de Schepper en de Christus via de chakra’s in de mens tot leven worden gebracht, kunnen door hem benut worden om er de restschuld van zijn karma mee te transformeren, zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid mee te verbeteren en zijn bewustzijn tot goddelijke hoogte te ontplooien. Door op deze manier zijn bewustzijn te ontplooien, zal de mens op universele wijze begeleid gaan worden om met zijn scheppende vermogens in het Plan van de Schepping te dienen. Zo zal hij de mensheid, het leven en de evolutie op hun bestemming mogen brengen.”
Ben je eraan toe om zelf bewust aan de slag te gaan en meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen? Sonia reikt je de handvatten aan in: Over dertien chakra’s gesproken! De chakra’s van de kosmische mens. De transformatie van het lijden van de mens staat hierin voorop. De specifieke werking van elk chakra. Het aanpakken van je gezondheid. De weg naar hoger bewustzijn. De beginner op weg in meditatie en transformatie. De genoemde universele symbolen zijn in beeld gebracht op de website en webshop.
Er gaat werkelijk een nieuwe wereld voor je open. Ik kan je niet anders dan veel plezier toewensen als je deze weg gaat bewandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten