Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

zondag 11 maart 2012

Het jaar 2012

Wat staat ons vanaf het jaar 2012 te wachten? De grote zieners in vroeger tijden, zoals ten tijde van de Maya’s of Nostradamus, konden niet verder schouwen dan 2012. Zieners in de nieuwe tijd kunnen dat wel. Zo kondigt Eckart Tolle de nieuwe aarde aan. Door zoveel mogelijk in het nu te leven, heb je minder last van zorgen en lastige gevoelens die in je leven tot dusverre een rol hebben gespeeld. Kun je je leven voorstellen als een toneelstuk, waarbij jij de hoofdrol hebt? Door te accepteren wat is, overstijg je je ego (de toneelspeler) en kun je leven vanuit je hogere zelf (de regisseur), je zielewezen. De ziener Sonia Bos, noemt dat leven vanuit je innerlijke leiding, de Bron, het goddelijke in je, vanuit de Liefde. Over 2012 kreeg zij het volgende door: 'Neen, de wereld zal niet vergaan! Integendeel, de wereld zal een proces van opstanding ingaan. Alle tot nu toe geldende normen en waarden zullen worden losgelaten. Er zal een heel nieuw fundament voor de wereld worden gebouwd, met volledig nieuwe wetten en nieuwe waarden die daaruit voortvloeien. Want Ik, Schepper, wens het leven totaal te vernieuwen en u, mens, zult mijn instrument zijn dat dit zal volbrengen!’

“Eind 2011 zal de aquariusblauwdruk voltooid zijn; de grote zieners en profeten kunnen dan weer vooruit. Twee nieuwe Arken zijn vrijgegeven, waaruit zij putten kunnen. Naar hartelust kan weer worden voorspeld. Maar of alles nog zo goed zal uitkomen als voorheen, daar heb ik ernstig mijn twijfels over. Want de mens zal door zijn nieuwe scheppende vermogens ervoor zorgen dat als er iets negatiefs is voorspeld, dit getransformeerd zal worden nog voordat dit negatieve het levenslicht ziet. De mens is de schepper van het eigen lot geworden! Hij hoeft niet meer lijdzaam af te wachten bij rampen die zijn medemens voorspelt. Met zijn scheppende vermogens zal hij deze direct in de kiem kunnen smoren!”
Alleen daarom al is 2012 een jaar om uitbundig te vieren! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek eens de website van Sonia Bos. Daar staan (aan de linkerzijde) vele artikelen over allerhande onderwerpen, waaronder het volledige artikel De magie van het jaar 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten