Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

woensdag 19 december 2012

Nieuwe, aanvullende Aquariusmystiek

Op 16 december ben ik naar de kerstlezing geweest van Annemiek van der Zant over de vrouwelijke Christus. Ook zij heeft, net als Sonia Bos destijds, directe toegang tot de Bron, de Sofia, de goddelijke wijsheid.
Lezing 12-12-12: Oude structuren worden nog verder afgebroken. En nieuwe structuren worden opgebouwd. Het nieuwe tijdperk zal heling brengen die ziel en persoonlijkheid weer op elkaar afstemt. Van binnenuit kunnen we oude trauma’s en karma loslaten.
Kerstlezing 16-12-12: 21-12-12 is de laatste dag van het Vissentijdperk. 22-12-12 gaat het Aquariustijdperk officieel beginnen, dat liefde en eenheid zal brengen! De vrouwelijke Christus neemt haar plaats in; zij is de directe verbinding tussen de Universele Christus en de mensheid. De mens neemt zijn verantwoordelijkheid, gaat opstaan en leven vanuit de 5e dimensie, waarin hij de mogelijkheid heeft om zijn eigen werkelijkheid te creĆ«ren. Het loslaten van oude stukken (bijvoorbeeld emoties als boosheid) is de sleutel om je te verbinden met deze nieuwe energie. Een eenvoudig hulpmiddel hierbij kan een diepe ademhaling zijn, waarbij je bewust ervoor kiest dat je niet meer meedoet met het oude ‘spel’. Of jezelf toestemming geven om te genieten van het leven.


Zou je op de hoogte willen blijven van de voortgang van de vernieuwing in deze Aquarius-tijd of de gratis MP3 van de lezing van 12-12-12 willen beluisteren, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Annemiek bij de weblinks in de rechterkolom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten