Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

woensdag 18 december 2013

Opstaan in je kracht

2013 is voor veel mensen een lastig jaar geweest. Het was het eerste jaar waarin het Aquariustijdperk op volle toeren is gaan draaien. De nieuwe aarde wordt neergezet door de nieuwe mens, de kosmische mens. Wat betekent dat? Dat al het oude, wat niet gedragen wordt door liefde afbrokkelt en dat de nieuwe mens aan het opstaan is. De nieuwe mens, man en vrouw gaat een liefdevollere kant van zichzelf meer integreren in zijn/haar leven en daarmee in het leven. De mensheid verheft zich. Dat gaat gepaard met ongemakken. Oude (ziele)stukken, soms uit vorige levens willen opgeruimd worden, depressiviteit tiert welig. Want ja, we mogen alle negatieve stukken waar we uitgegroeid zijn en die niet meer bij ons passen, loslaten. Maar wie is zich daarvan bewust en hoe doe je dat.

Sonia Bos, mystica en grondlegster van de Aquariusmystiek, heeft daartoe bemoedigende lering naar de aarde gebracht. Zij heeft drie themadagen besteed aan het Staan in je kracht!, Nu opstaan in je kracht! En De wereld in haar kracht.

Staan in je kracht!: In het Aquariustijdperk van Liefde en Eenheid (2000 – 4000) kan je er bewust voor kiezen om te leven vanuit je hogere goddelijke zelf. Daarmee word je een kosmisch mens, om vanuit je dieptste wezen je zielenopdracht te volbrengen. Incl. meditatie: Het aarden van de Angel of Healing, de Universele Liefde.

Nu opstaan in je kracht!: De openbaringen zijn begonnen: De mens gaat de Christus (de liefde) in zichzelf openbaren en daardoor kunnen we alle ellende in onszelf omkeren. Door te werken met geestkracht en scheppingskracht kunnen situaties gehercreëerd worden. Incl. meditatie: een lichtwezenheling voor ons lagere zijn, ons hogere zijn en het hoogste zijn van ons wezen: lichaam, ziel en geest, waarbij je creëert dat je levensweg zich vervult.

De wereld in haar kracht: Met de komst van het Aquariustijdperk heeft de spirituele evolutie ingezet. Het leven dient een dieper doel waarin de Schepper volledig herkend wil worden. In overgave verheft de mens de materie tot licht, transparantie opdat zij Geest kan worden. Incl. meditatie: Mens en Schepper worden één om al het leven naar het licht te brengen.


Samengebracht in een Cahier (download) Mens en wereld in hun kracht. Maar de lezingen zijn ook separaat als cd te bestellen of op mp3 te beluisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten