Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

vrijdag 9 november 2012

Alles in het leven wordt nieuw

De Amerikaanse bevolking heeft opnieuw gekozen vanuit haar hart. President Barack Obama krijgt een tweede ambtstermijn om de wereld te helpen een nieuw aanzien te geven.

Vier jaar geleden heeft Sonia Bos, woordvoerster voor de Aquariusmystiek reeds het volgende hierover gezegd tijdens de lezing Leren leven in overgave: “Hebt u zich al eens afgevraagd waarom de beurzen de laatste weken zo gekelderd zijn en waarom we in een kredietcrisis zitten? Hebt u zich ook al eens afgevraagd waarom ze in de VS zo’n heftige verkiezingsstrijd tegemoet gaan? Een oude baas – en ik bedoel het niet denigrerend, maar het is een Vissentijdperkbaas – en een Aquariustijdperk-jongeman strijden om de voorrang. Het wordt een spannende race, omdat zij verschillende waarden in het leven nastreven.”
En nu, vier jaar later, heeft precies hetzelfde plaatsgevonden. Wereldwijd voelt de mens van binnenuit dat Obama een vernieuwer is.

“Een historisch moment
Alles wat leven is, wordt stevig geschud. Oude structuren worden afgebroken en nieuwe zullen worden opgebouwd. We staan op een werkelijk historisch moment in de geschiedenis van de evolutie van het leven. De Geest Gods heeft zich vernieuwd en dat is sinds de oorsprong nog nimmer voorgekomen. Dit betekent dat alle waarden in de maatschappij gaan veranderen. Alle waarden voor de bloemen, voor de planten, voor de dieren, voor alle levende wezens in de sferen, alles gaat zich verdiepen en zal veranderen.”

“Bill Gates heeft het al gevoeld: wat moet ik met al mijn geld? Laat ik hiervan eens honderdduizend kinderen laten inenten. Dat zijn de nieuwe wetten van het geld: van geven en delen uit liefde en niet omdat het moet. Nee, hij doet het omdat hij het zo voelt.”

In Nederland vindt min of meer hetzelfde plaats. De bevolking heeft duidelijk gekozen dat de grootste linkse en rechtse partijen moeten gaan SAMENWERKEN om de kloof tussen arm en rijk te overbruggen. Het is alleen nog even wennen.

Het Aquariustijdperk brengt Liefde en Eenheid
Sonia vertelt in de lezing Verlichting: “Het is hoog tijd dat er een nieuwe frisse wind op aarde komt. Spiritueel gezien is hij er, we moeten hem alleen nog laten waaien."

"Als wij kiezen voor de nieuwe vlam van de kosmische mens zal er zoveel liefde komen, zoveel eenheidsgevoel, zo’n andere beleving voor elkaar, zo’n andere sfeer op aarde. De grimmigheid zal vertrekken en de liefde zal zegevieren.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten