Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

dinsdag 2 oktober 2012

Hyperlinks in de rechterkolom van dit blog

Graag vraag ik je extra aandacht voor de links die je in de rechterkolom van deze blog vindt, en wel omdat het stuk voor stuk bijzondere vrouwen met een passie zijn, die hier achter zitten!


Annemiek van der Zant

krijgt van hogerhand aanvullende Aquariusmystiek door en sluit daarmee aan waar Sonia Bos is opgehouden. Zo hield zij op 23 september een lezing Werken voor de wereld, waarin het eerste realisatiesymbool is vrijgegeven om de nieuwe wereld (vijfde dimensie) te gaan vormgeven. Annemiek verzorgt onvergetelijke en levensveranderende reizen, geeft trainingen en als spiritueel coach kan ze je bijstaan bij het verlichten van jouw persoonlijke ontwikkeling. Oók voor jongeren!




Gea Hollestelle-Melinga

heeft de Aquariusmystiek haar gezicht gegeven. Gea’s tekeningen verbeelden stukjes Aquariusmystiek en vormen weerspiegelingen van onze bewust-wordingsweg. Het is een vreugde om haar plaatjes met uitleg (niet alleen de universele symbolen) in je op te nemen. Zie: www.gajael.nl. (Voor de boekomslagen zie de webshop van Sonia Bos.)













Patricia Catteeuw

leidt meditatiegroepen met de Aquariusmystiek en bijbehorende universele symbolen vanuit België. In september is haar tweede boekje verschenen Beertje is groot en sterk, een bewustzijns- en meditatieboek voor groot en klein, als vervolg op Beertje en de weg van het licht. Voor de inhoud, kleurplaten en meer zie Patricia´s website: www.patriciacatteeuw.be







Sonia Bos



Woordvoerster voor de Aquariusmystiek tot 2009. Op Sonia’s webshop is haar levenswerk in de vorm van boeken, cahiers, readers en CD’s met de originele lezingen en themadagen te bestellen. Zie: http://www.aquariusacademie.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten