Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

dinsdag 29 januari 2013

Bewustgeworden en dan…!?

Er staan talloze artikelen op de website van mystica Sonia Bos met als thema Persoonlijke bewustzijnsontwikkeling. Als je dat pad al een tijdje gelopen hebt en je karma aardig hebt weggewerkt met het gevoel dat je meesterschap over je persoonlijkheid hebt verkregen, dan kan het zomaar zijn dat je tegen jezelf zegt: 'ik ben eraan toe om een vervolgstap te maken'. Je wilt nog meer gaan leven vanuit je eigen verantwoordelijkheid, maar ook vanuit je innerlijk weten (je zielegeheugen en het universele geheugen van het leven: geest) welke kant je in het leven op wilt gaan, en niet zozeer vanuit wat 'men' van jou vindt of denkt dat goed voor jou is.

Twee bijzondere boekjes die je daarmee nog verder in het zadel kunnen helpen zijn: Werken vanuit de akasha. Vanuit de diepere lagen van haar bewustzijn kon Sonia vanuit de Bron van Leven de diepere inspiratie naar buiten brengen. Dit werken vanuit de akasha leek door de eeuwen heen niet weggelegd voor ons, de gewone mens. In het Aquariustijdperk (2000 – 4000) is daar verandering in gekomen. Omdat ons bewustzijn een grote mutatie heeft ondergaan (van 7 naar 13 chakra’s), is de kosmische mens geboren. Ieder mens kan vanaf nu leren putten uit de akasha van de Bron van Leven in zichzelf, waarmee je niet alleen jezelf maar ook de wereld om je heen door middel van scheppingskracht een nieuw aanzien kunt geven. En dat kunnen we goed gebruiken in een tijd waarin we, alles in onze maatschappij dat niet gedragen wordt door Liefde en Eenheid, voor onze ogen zien verdwijnen!
In Op weg naar de zon, Een weg naar hoger genezen legt Sonia uit hoe wij onze ontwaakte geestkracht kunnen gaan gebruiken en geeft antwoord op vele vragen. We zijn met de komst van het Aquariustijdperk van de bewustwordingsfase in de realisatiefase terecht gekomen. In verbinding met de Bron in jezelf, via je hart, kun je niet alleen de individuele mens genezen, maar ook de maatschappij, het leven en de evolutie transformeren! Er moet nog heel wat veranderen in de wereld! Help je BEWUST mee!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten