Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

zondag 5 augustus 2012

Kanker en bewustwording

Publicaties in Nature en Science geven begin augustus aan dat uit drie afzonderlijke studies in Nederland, Amerika en Belgi├ź blijkt dat de groei van tumoren wordt veroorzaakt door specifieke stamcellen. Deze bevindingen kunnen aanknopingspunten bieden voor de ontwikkeling van nieuwe kankermedicijnen.

Wij allemaal hebben in onze familie of kennissenkring wel te maken met kanker. Gelukkig overlijdt niet iedereen daaraan. Maar hierdoor gaan we met z’n allen wel door een wirwar aan gevoelens als ongeloof, angst, verdriet, wanhoop, hoop. In 2010 waren er 44.000 sterfgevallen aan kanker in Nederland. Wereldwijd sterven er jaarlijks 7,6 miljoen mensen aan deze ziekte. Het is te hopen dat er snel nieuwe ontdekkingen in de gezondheidszorg worden gedaan om de grote volksziekten als kanker, aids, hart- en vaatziekten, dementie in te dammen.

Wat kunnen wij zelf doen in de tussentijd!?
De eerste ge├»nspireerde lezing in 1996 van mystica Sonia Bos, waarvan een reader gemaakt is, heet Kanker, het onnodige verdriet. Zij legt daarin uit wat de rol van de volksziektes is en waarom wij kanker krijgen, en geeft aan dat “bewustwording de basis van de genezing van kanker is. U wordt aangespoord uw verbondenheid met al wat leeft te gaan herkennen. De Aquariusmystiek wijst de weg hoe u dat door middel van geestkracht kunt realiseren in de strijd tegen kanker.”

In 2004 volgt aanvullende lering vanuit de Bron van Leven voor het Aquariustijdperk (de komende 2000 jaar), waar Sonia via haar innerlijke leiding toegang toe heeft, onder de titel Kanker en karma. Sonia geeft aan welke vier spirituele elementen kanker veroorzaken. En dat “de mens gaat leren de verdichting van zijn bewustzijn op te ruimen. Door te werken met de scheppingskracht wordt negatief karma geneutraliseerd en kan verlichting worden bereikt voor uzelf en voor al het leven.”

Dit behoeft enige toelichting. Het is de bedoeling dat ieder mens steeds meer BEWUST zijn geest gaat reinigen: verantwoordelijk vanuit de Liefde gaat leven, in gedachten, woord en daad, in de eerste plaats naar jezelf en daarna naar je omgeving en de aarde. Dat we geen negativiteit meer opwekken, maar dat we in deze nieuwe tijd vanuit onze innerlijke kracht de nieuwe mens en een nieuwe maatschappij, nieuwe aarde gaan neerzetten. Sonia geeft verhelderend antwoord op de vragen die er onder het publiek leven en sluit haar lezingen/readers af met ondersteunende meditaties.

Voor meer informatie klik op Sonia Bos bij de links in de rechterkolom. Als je aan de slag wilt, binnen enkele minuten kan je de downloads in je bezit hebben! Wie liever luistert naar de originele lezingen kan de CD’s bestellen.

PS: 16/8 Kankerremmend gen ontdekt (UMC Utrecht) dat de werking van het groeisignaal van stamcellen tegengaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten