Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

maandag 13 augustus 2012

Honger

Op 15 februari is er een rapport van de hulporganisatie Save the Children verschenen, waarin o.a. staat dat de komende 15 jaar een half miljard kinderen een fysieke en mentale achterstand dreigt te ontwikkelen vanwege een tekort aan voedsel. 80% van de ondervoede kinderen leeft in 20 ontwikkelingslanden. (Tussen twee haakjes: Hoeveel kinderen gaan er in de rijke landen zonder ontbijt naar school, en krijgen als lunch koek, snoep en frisdrank mee in hun trommeltje, in plaats van boterhammen, vers fruit en melk of water. Ook dit is een soort van ondervoeding met vetzucht als gevolg.)
Juli: Door de economische crisis is het aantal mensen dat onder de armoedegrens is geraakt flink toegenomen. Daar bovenop komt nog een tegenvallende graan- en maisoogst, met name in de Verenigde Staten, die de ergste droogte sinds 50 jaar beleven. Het natte weer in Europa doet de boeren vrezen voor schimmels. Prijsstijgingen zullen het gevolg zijn.
Augustus: Tijdens de olympische spelen 2012 in Londen is door topsporters in een open brief aan de Britse premier David Cameron gevraagd om bij een G8-top van regeringsleiders aandacht te vragen voor het aantal hongerige kinderen wereldwijd. Het streven is om vóór de volgende Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro voldoende geld in te zamelen om te voorkomen dat kinderen te weinig groeien door ondervoeding.

Op 3 mei 2013 stond er in de Volkskrant een artikel dat tussen 2010 en 2012 bijna 260.000 mensen in Somalië zijn overleden door hongersnood. Bij de helft van de slachtoffers ging het om kinderen onder de vijf jaar!

Door de evolutie van het menselijk bewustzijn is de mens in staat een spirituele oplossing aan te reiken voor het oplossen van karma in het algemeen en van honger in het bijzonder. Nieuwe lering vanuit de Aquariusmystiek is door Sonia Bos ontvangen en doorgegeven voor de mens die de oplossing zoekt voor het hongerprobleem in de wereld. Een nieuwe 'techniek' wordt gegeven om te kunnen bemiddelen in het karma van de hongerigen. Al in 1993 heeft zij een lezing gehouden over het onderwerp Honger, bekeken vanuit een spirituele gezichtshoek. Er wordt ook een spirituele oplossing aan de mens gegeven: transformatie van het karma van de volkeren die honger kennen, van de hongerige mens.

Wil je zelf met meditatie aan de slag, en zoek je meer inzicht en handvatten om het hongerprobleem aan te pakken? De CD Honger geeft antwoord op vele vragen. Ben je al bekend met de transformatie technieken, laten we dan van deze wereld een mooier plekje maken, en neem de hongerigen mee in je meditatie. De actie van velen om op te staan tegen het hongerprobleem in de wereld, zal bijdragen aan de oplossing hiervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten