Het Aquariustijdperk is begonnen...

Karpathos, Griekenland

dinsdag 17 juli 2012

Meditatie en transformatie

Sonia Bos, mystica en woordvoerster voor de Aquariusmystiek heeft in verschillende boeken uitgelegd hoe je kunt mediteren. Meditatie is de basis van transformatie. In Een kleine introductie in transformatie schrijft ze: “Door te gaan mediteren, kan de mens bij de Bron van Leven in zichzelf komen. Nu het Aquariustijdperk heeft ingezet, is een heel wezenlijk doel van een meditatie de innerlijke verbinding met de Bron te ontsluiten, waardoor de mens in contact kan komen met de scheppingskracht. Deze reikt hem dan de mogelijkheid van de transformatie van zijn karma aan, waardoor hij dit karma niet meer hoeft uit te lijden en hij zijn lijdensweg kan opheffen. Elk mens is geroepen dit te doen. Hij moet zich slechts bewust worden dat dit mogelijk is en hij zal de scheppingskracht moeten leren hanteren.”
In Over dertien chakra’s gesproken! wordt verteld hoe je een meditatie opbouwt en je de scheppingskracht voor jezelf en het leven aan het werk kunt zetten.

In een notendop, Het leven als groeiproces zet o.a. de bewustwording van de mens uiteen en hoe de goddelijke kracht van de liefde elk kruimeltje karma in de schepping transformeert.

Hoe wij bij onze innerlijke leiding komen en waarom transformatie de redding in de Aquariuszuivering is, vind je in Op weg naar de zon, Een weg naar hoger genezen.
Een overzicht waar in het lichaam de 13 chakra’s zich bevinden, en de functies van de universele symbolen met afbeeldingen, worden uitvoerig beschreven op de website van Sonia Bos. Meer informatie over bovenstaande boeken staat natuurlijk op de webshop.

Meditatie: Wil je het eens uitproberen om te mediteren zònder al die boeken, visualiseer dan eens een zuiver Witte Roos, het  universele symbool van de onvoorwaardelijke liefde, en zet die in alle plekken in je lichaam waar je pijn of ongemak voelt.  Vertel je lichaam dat je gezond wilt worden. Het is geen instant tovermiddel, maar door regelmatig op deze manier onvoorwaardelijke liefde aan jezelf te geven, zal je lichaam reageren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten